Според информация на Football Insider, Педро Нето има желание да се присъедини

...
Според информация на Football Insider, Педро Нето има желание да се присъедини
Коментари Харесай

Нето иска да премине в Арсенал

Според информация на Football Insider, Педро Нето има предпочитание да се причисли към Арсенал в близко бъдеще. 23-годишният състезател е в сензационна форма през сезон 2023/24 до момента и в последно време е свързван с прекосяване в лондонския клуб.

Нето се причисли към Уулвърхемптън през лятото на 2019 година от Лацио. Английският клуб заплати сумата от към 16 милиона евро за услугите на португалския национал. Той става все по-силен, откогато заигра на “Молиню ”. Въпреки че се бореше с травми през последните няколко сезона, Нето съумя да се върне към най-хубавото от себе си в настоящата акция.

Педро Нето е взел участие в 118 мача за Уулвс и е съдействал за 29 гола. Миналия сезон той не имаше най-хубавите времена, защото съумя да взе участие единствено в 21 мача заради травми. Нето беше на терена малко повече от 1000 минути и означи единствено два гола. Но той стартира сезон 2023/24 по превъзходен метод. В седемте си мача във Висшата лига този сезон, 23-годишният футболист записа четири асистенции и също по този начин един път означи попадение.

Неговото впечатляващо показване притегли вниманието на водещите тимове на Острова, а Арсенал е един от клубовете, които желаят да го имат в редиците си. Артилеристите се интересуват от Нето от много време. Те даже желаеха да го привлекат през лятото, само че не съумяха да сключат договорка с Уулвс.

Сега излиза наяве, че Педро Нето има предпочитание да премине на “Емиратс ”. Договорът на 23-годишния футболист с Уулвс е до лятото на 2027 година, само че “вълците ” може да обмислят продажбата му, с цел да подобрят финансовото си състояние.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР